Få de siste detaljene på plass på hjemmekontoret

Hjemmekontor

Det blir mer og mer normalt å jobbe hjemmefra. Derfor er det viktig at rammene omkring deg er så gode som de kan bli. Alt skal være på plass, slik at du kan konsentrere deg om det du skal; nemlig å jobbe.

Nødvendige møbler

Noen møbler blir man bare nødt til å ha på hjemmekontoret sitt. Det aller viktigste på et hjemmekontor er en god kontorstol og et godt skrivebord. I tillegg er det nok en god idé å ha et hyllesystem, slik at alle mappene og papirene står i orden, og er enkle å få tak i når du trenger dem.

Skaff deg en idétavle

Det er ikke sikkert alle behøver en idétavle til arbeidet sitt, men det kan uten tvil uansett være en god idé å ha på kontoret. Her kan du samle alle de gode ideene dine på ett sted. Du kan få alle mulige slags tavler, og en som fungerer veldig godt, er en tusjtavle. Med en tusjtavle slipper du nemlig alt krittstøvet som flyr rundt hvis du bruker en tradisjonell tavle. Tavlene har forskjellige størrelser og utforminger, og du finner helt sikkert en som passer til deg. Du kan også velge om du vil ha en tavle du kan henge opp på veggen, eller en mobilt en på stativ med hjul.

Detaljene er viktige

For at du skal kunne konsentrere deg som mye som mulig om jobben din, er det viktig at rammene omkring deg er gode – det er derfor detaljene er så viktige. Hjemmekontoret skal overhodet ikke ligne stua, men det er viktig at du føler deg hjemme. Hvis du hadde et kontor på en arbeidsplass, ville du uansett pynte opp med noen personlige effekter. Det er derfor viktig at du også husker å gjøre det der hjemme.

God luft

Det er selvfølgelig fryktelig viktig at luften er god, der du jobber. Noen ganger overser man hvor viktig dette er, og man blir lettere trøtt og mindre effektiv enn det man kunne forvente. Derfor kan det være helt suverent med planter på kontoret. I tillegg til at de pynter og gir mer liv til hjemmekontoret, er de med til å forbedre luftkvaliteten i rommet. Husk også at du ikke behøver å ha grønne fingre for å ha en plante. Det finnes mange planter som er særdeles robuste, og som ikke behøver så mye kjærlighet.

For alt du trenger, og for enda mer inspirasjon til hjemmekontoret, besøk www.bauhaus.no