Hvordan starte ett nett-basert firma

1. Affiliate Markedsføring:

Ideen er å selge andres produkter for en kommisjon. Fordelen med denne nettbaserte forretningsmodellen er at du har tilgang til de beste merkene tilgjengelig, og du kan selge produktene du personlig bruker og tror på. En annen fordel for affiliate markedsføring er at du ikke trenger å håndtere produkter og etablere relasjoner med distributører.

Hvis du skal bruke en affiliate forretningsmodell, sørg for å utnytte de instruksjoner og opplæringer, og delta i forum diskusjoner.

Har du lyst til å selge den nyeste Kindle, eller Flatskjermer? Da trenger du kun å skrive eller blogge om disse emnene, skape trafikk, og deretter lime inn koden de gir deg på din side, hvis noen klikker på linken og kjøper produktet, vil du få en sjekk for din kommisjon.

Gratis Populære Blogge Plattformer: Blogger og WordPress

2. Publisering

Ideen er lik et magasin, du skriver om et emne, skaper en leserkrets / trafikk, og deretter selger reklame på sidene. Å plassere annonser på nettstedet ditt uten å måtte selge annonser, anbefaler jeg Google AdSense-programmet. Det er et gratis program som er enkelt å bruke, du bare limer inn koden de gir deg på nettsiden din, og Google vil sette opp relevante annonser på nettstedet ditt. Google gir du 80% av hva et klikk er verdt. Hvis du skriver om mesothelioma kreft, kan et klikk være verdt $ 80.00. Tro meg selv når jeg sier at du vil ha mye konkurranse for den trafikken!

3. E-Commerce Modell:

Dette er likt som å drive en vanlig butikk, bortsett fra at med vanlige butikker konkurrerer du for trafikk etter geografisk plassering, og med nett-butikk konkurrerer du for trafikk på søkemotorer.

Noen mennesker har vært vellykket med drop-shippere, oppsiden er at du ikke trenger å håndtere, lagre eller frakte selv, men produktene har en tendens til å koste mer enn om du kjøpte dem i stor kvanta og håndterte ditt eget lager og frakt.

Å være original og selge produkter som ikke har mye konkurranse er det beste alternativet. Det er fortsatt nok av uutnyttede nisjer på markedet. Resten av denne artikkelen drøfter hvordan du kan oppdage et produkt som du kan bringe til markedet.

Markedsføring 101

Uansett hvilken nettbasert forretningsmodell du bestemmer deg for, vil nøkkelen til suksess være mye trafikk til dine nettsider. Jo flere besøkende du kan pumpe gjennom ditt nettsted jo bedre. Hos vanlige butikker er beliggenhet alt. Hvis du skulle åpne en Pizza butikk, ville du åpnet den i nærheten av en høyskole eller på en grusvei langt ute på landet? Bygg det der etterspørselen er høy, og tilbudet er lavt.

På nett-markedet blir ting / produkter beskrevet og søkt etter på en rekke forskjellige måter. Disse ordene skrives inn i søkemotorer og nøkkelen til din suksess er å ha treffende nøkkelord.

Så du trenger et verktøy for å oppdage søkeordsetninger skrevet i Google som har stor etterspørsel, og ikke mye konkurranse. Det finnes slike verktøy, og de er gratis. Google har laget dem og gjort de tilgjengelig for alle. Jeg sammenligner å finne passende søkeord som å grave etter gull. Når du oppdager et uutnyttet marked eller et marked med bare noen få leverandører, kan du sette opp butikk og tjene godt.

Jeg har ikke gitt en link til verktøyet i denne artikkelen, men du kan finne den ved å søke med søkeordene «Google Keyword Tool» i noen populære søkemotor.

AdWords-kontoer (et gratis nettbasert annonserings-program fra Google) gir deg ubegrenset tilgang til dette verktøyet. Hvis du skal registrere deg for AdWords, husk at du kan få hundre dollar verdt av reklame gratis hvis jeg setter opp kontoen for deg. Ring meg eller besøke min hjemmeside for å lære mer.